ifunds start met online training Data-analyse voor fondsenwervers

Branded Content

3 december 2014

Bij de analyse van relatiegegevens en giftgedrag ligt de nadruk tegenwoordig op ‘Big Data’. Daarmee wordt gemakkelijk voorbij gegaan aan de mogelijkheden van de eigen database. ifunds komt daarom met een nieuwe training om het beste uit je eigen database te halen.

door Redactie Vf

De eerste sessie is op 12 januari en is gratis. Kun je niet wachten en heb je deze maand nog wat tijd over: op 8 december wordt deze sessie ook gegeven. Meld je vandaag nog aan voor de Online training Insight en optimaliseer je resultaten door slimme analyse!

Voor wie? In de eerste plaats fondsenwervers en databasemarketeers. Maar ook directie en management kunnen er hun voordeel mee doen.

Trainer: Martijn Nuijten (1970) studeerde Communicatiewetenschap in Amsterdam. Zijn eerste ervaring op het gebied van database marketing deed hij op bij BPK. Daar werkte hij o.a. voor KWF, Cordaid en de Dierenbescherming. In 2004 begon hij als data-analist bij WNF. Van 2006 tot 2013 vervulde hij dezelfde functie bij de Nierstichting. Sinds augustus 2013 is hij in dienst bij ifunds Nederland als Senior CRM Consultant.

Je kan je hier aanmelden!

Bron: ifunds

Close