Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Procurios komt met geïntegreerde crm-oplossing

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

procurios.png

Procurios komt met geïntegreerde crm-oplossing

Nog slechts een jaar of twintig geleden was er, buiten enkele mainframetoepassingen, geen gespecialiseerde CRM-software voor fondsenwervende instellingen in Nederland. Maar naarmate fondsenwerving steeds meer een echt vak werd, nam ook het aantal dedicated crm-toepassingen langzaam maar zeker toe.

Sinds kort heeft Procurios daar een CRM-systeem aan toegevoegd dat is ontwikkeld in samenwerking met drie fondsenwervende organisaties. Procurios biedt daarmee een geïntegreerde oplossing voor fondsenwervers, waarmee ook e-mailings kunnen worden verzonden. Het onlineplatform omvat alle voor fondsenwerving noodzakelijke functies, zoals het versturen van digitale mailings en direct mail, het beheer van de donateurs, donaties en toezeggingen en het online doneren via de website. 

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close