Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Nog een beperkt aantal plaatsen gecertificeerde opleidingen IF-Academy

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

if-academy1.jpg

Nog een beperkt aantal plaatsen gecertificeerde opleidingen IF-Academy

Alhoewel er zich dagelijks cursisten aanmelden is er nog beperkt plaats voor deelnemers die in maart met de Beroepsopleiding A,  of in september met de Beroepsopleiding B willen starten, laat de IF-Academy weten. 

Daarnaast is het nog mogelijk in 2015 diverse specifieke leergangen te volgen.  Zoals de module op C niveau “Merkenbouw” die in 2015 wederom van start gaat voor de gevorderde Fondsenwerver, leden van het managementteam of bestuursleden. De Leergang Nalatenschappen is er voor hen die zich willen specialiseren in dit in populariteit toenemende segment van Particuliere Werving.

IF-Academy biedt naast deze opleidingen ook Incompany trajecten en Intervisie trainingen. Tevens organiseert de IF-Academy ook aankomend jaar  "De Dag van de Fondsenwerving" . Tijdens deze geheel door  de Academy verzorgde dag, wordt voor grote groepen binnen uw organisatie de mindset veranderd ten opzichte van de eigen mogelijkheden van medewerkers en uw organisatie om gelden of middelen te werven. Er worden onder andere enkele  basisprincipes van het fondsenwerven bijgebracht. Daarnaast wordt er naar gestreefd dat het belang van het werven van een derde geldstroom een breed draagvlak krijgt binnen de organisatie, zodat alle belanghebbenden een bijdrage kunnen en willen leveren aan het structureel werven van geld en/of middelen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en opleidingen van de IF-Academy: Carmen van der Aa tel. 0631799273

Bron: IF-Academy

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close