IF-Academy opleidingen internationaal erkend

Branded Content

27 november 2014

De European Fundraising Association (EFA) heeft de certificering van de opleidingen van de IF-Academy (met drie jaar) verlengd tot 2018.

door Redactie Vf

Op 25 november jl. ontving de IF-Academy zekerheid omtrent de hernieuwde Europese certificering van de opleiding tot Fondsenwerver B (op gevorderd niveau) en de daaraan voorafgaande Beroepsopleiding Fondsenwerving A. De erkenning werd gegeven door de European Fundraising Association (EFA). Het Europese instituut op het gebied van Fondsenwerving.

Directeur Peter Helmer: “Wij zijn erg blij dat onze opleidingen op internationale erkenning kunnen rekenen. Dit zijn de enige officiële opleidingen tot fondsenwerver volgens de door de branche opgestelde criteria. Met onze diploma’s voldoe je aan de hoge eisen die aan fondsenwervers worden gesteld. Naast de CRKBO erkenning als officieel opleidingsinstituut volgens de criteria van het Ministerie, blijft ook de internationale erkenning gehandhaafd. Met een  diploma van deze opleidingen op zak, kunnen Nederlandse fondsenwervers ook in Europa aan de slag.”

Gediplomeerde fondsenwerver  komen in het Register erkende Fondsenwervers. De IF-Academy beoogt daarmee  - naast het vergroten van de kennis van de fondsenwervers  -  zekerheid te verlenen aan de werkgevers in de branche.

Voor meer informatie over de opleidingen van de IF-Academy: Carmen van der Aa tel. 06-31799273

Bron: IF Academy

Close