Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Webinar Datakwaliteit (ifunds & EDM)

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

logonew-2.png

Webinar Datakwaliteit (ifunds & EDM)

Het Instituut Fondsenwerving (IF) en ifunds hebben de afgelopen twee jaar de handen ineen geslagen en hun wensen/expertise gebundeld in een reeks webinars waarin allerlei aspecten rondom datahandeling & veranderingen in ons betalingsverkeer aan de orde zijn komen.

Het doel is om, ondermeer met de inzet van webinars, uitgebreid voorlichting te geven over veranderingen in wet- en regelgeving met grote impact voor de non-profit sector. Zo hebben we verschillende webinars georganiseerd over de uitbereiding van de ANBI criteria, betalingen met SEPA en IBAN (om-)nummering. Zoals altijd houden we goed vinger aan de pols en zullen wij u blijven informeren over belangwekkende zaken.

Daarnaast organiseert ifunds dit meer inhoudelijke webinar rondom datakwaliteit. Dit keer samen met EDM.

U kent waarschijnlijk de frustratie van het op orde houden van uw CRM database. Mutaties worden niet, te laat, foutief of incompleet doorgegeven, en wat u wel ontvangt kan ook nog eens verkeerd ingevoerd worden. U bent afhankelijk van de zorgvuldigheid van uw relaties en medewerkers.

Een oplossing voor dit probleem is het inkopen van datakwaliteit. Een externe partij zorgt ervoor dat gewijzigde relatiegegevens u tijdig, compleet en correct bereiken. En dat in een grote variatie: niet alleen adresgegevens, maar ook andere contactgegevens en bijvoorbeeld profielgegevens. Om u te informeren over de mogelijkheden van datakwaliteit organiseert ifunds in samenwerking met EDM een webinar over datakwaliteit.

In het webinar komt Frank de Beun aan het woord, een specialist op het gebied van datakwaliteit en werkzaam bij EDM. Hij zal ingaan op allerlei aspecten rondom datakwaliteit zoals dataverrijking, herkomst van gegevens, kosten, privacy wetgeving, werkwijzes enz. Zoals u van ons gewend bent, is er ruim gelegenheid uw vragen te stellen.

Het op orde houden van een database is een opgaaf waar u niet alleen voor hoeft te staan. Meldt u daarom snel aan voor het webinar en laat u op uw eigen werkplek en in korte tijd bijpraten over de boeiende mogelijkheden van datakwaliteit.

Nadat u succesvol bent aangemeld ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Deze mail bevat een link naar de omgeving waarin u het webinar kunt bijwonen.

Tot donderdag 6 november!

Onderwerp: Verhoog uw resultaten met datakwaliteit!
Wanneer: donderdag 6 november van 15.00-16.00 uur
Presentatie namens EDM: Frank de Beun (Managing Partner)
Presentatie namens ifunds: Frank Jans (Accountmanager) & Martijn Nuijten (Senior CRM Consultant)

PS. Reserveer snel uw plek, want er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar.

Bron: ifunds

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close