Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Impress introduceert SmartPrinting

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

koos-halkes.JPG

Impress introduceert SmartPrinting

SmartPrinting is een nieuwe vorm van outsourcing, waarbij het printen en versturen van documenten geheel wordt uitbesteed. Het concept is ontwikkeld door Impress.

Koos Halkes, mede-eigenaar van Impress: "We vinden het een revolutionair concept: gebruikers printen en versturen gewoon hun post, maar het printen en verzenden gebeurt bij ons in Woerden. Het is een kwestie van slim omgaan met beschikbare print- en softwarefaciliteiten. Het sluit aan op verschillende trends binnen organisaties, overheden en mkb+ bedrijven, waar de rol van de postkamer verandert of zelfs verdwijnt. Intussen blijft de behoefte aan fysieke document- en poststromen wel gewoon bestaan. In verhouding zijn dat dure processen. Met deze nieuwe dienstverlening maken we veel eigen printers overbodig, terwijl iedereen vanaf zijn werkplek op kantoor, thuis of onderweg gewoon kan blijven printen en per post verzenden. Wij zorgen ervoor dat de documenten worden geprint op de vertrouwde wijze en ze worden naar keuze binnen 24 of 72 uur in C5- of C4-enveloppen verzonden. SmartPrinting werkt simpel en is helemaal multichannel. Het kan ook worden gecombineerd  met digitale verzending en is compleet met archieffuncties ingericht."

Voor meer informatie kunt u de website van smartprinting bezoeken.

Bron: Smartprinting

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close