Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Verhoog je resultaten met datakwaliteit

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

logo-ifunds.jpg

Verhoog je resultaten met datakwaliteit

Webinar datakwaliteit op maandag 16 juni van 15.00 - 16.00 uur!

U kent waarschijnlijk de frustratie van het op orde houden van uw CRM database. Mutaties worden niet, te laat of incompleet doorgegeven, en wat u wel ontvangt kan ook nog eens verkeerd ingevoerd worden. U bent afhankelijk van de zorgvuldigheid van uw relaties en medewerkers. Een oplossing voor dit probleem is het inkopen van datakwaliteit. Een externe partij zorgt ervoor dat gewijzigde relatiegegevens u tijdig, compleet en correct bereiken. En dat in een grote variatie: niet alleen adresgegevens, maar ook andere contactgegevens en bijvoorbeeld profielgegevens. Om u te informeren over de mogelijkheden van Datakwaliteit organiseert ifunds in samenwerking met het Instituut Fondsenwerving een webinar over dit boeiende onderwerp.

In het webinar komt Frank de Beun aan het woord, een specialist op het gebied van datakwaliteit en werkzaam bij EDM. Hij zal ingaan op allerlei aspecten rondom datakwaliteit zoals dataverrijking, herkomst van gegevens, kosten, privacy wetgeving, werkwijzes enz. Zoals u van ons gewend bent, is er ruim gelegenheid uw vragen te stellen. Het op orde houden van een database is een opgaaf waar u niet alleen voor hoeft te staan. Meldt u daarom snel aan voor het webinar en laat u op uw eigen werkplek en in korte tijd bijpraten over de boeiende mogelijkheden van datakwaliteit.

Nadat u succesvol bent aangemeld ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Deze mail bevat een link naar de omgeving waarin u het webinar kunt bijwonen.
 

Bron: ifunds

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close