Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

AddComm vernieuwt DigiAccept

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

addcomm-225x225.png

AddComm vernieuwt DigiAccept

AddComm vernieuwt haar klantcommunicatiesysteem DigiAccept.

Het vernieuwde DigiAccept is een uitgebreid systeem voor online factureren en incasseren. Uniek is dat klanten van DigiAccept hun digitale acceptgiro’s via alle communicatiekanalen kunnen versturen: E-mail, SMS, Facebook, FiNBOX, Twitter of een multichannel combinatie. 

Ook nieuw is dat debiteuren niet alleen via iDeal, PayPal en Creditcard kunnen betalen, maar nu ook via een betaalregeling of een elektronische machtiging (e-mandate). Verder is de gebruiksvriendelijkheid verbeterd en zijn de betaalmenu’s meertalig geworden. 

Crediteuren kunnen met het vernieuwde DigiAccept individuele betaalafspraken maken binnen zelf te definiëren kaders en elektronische machtigingen (e-mandates) verkrijgen. Een eigen klant portal biedt realtime inzicht in de betaalafspraken en de betalingen. De mogelijkheid om DigiAccept in de eigen huisstijl vorm te geven is behouden gebleven.

Voor callcenters is er een aparte module ontwikkeld. Hiermee kunnen e-mail en transactie templates samengesteld worden. Medewerkers hebben de beschikking gekregen over een eigen menu om ook hier individuele betaalafspraken te maken en betalingen, betaalafspraken en e-mandates realtime te volgen.

Bron: AddComm

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close