Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

AddComm vernieuwt DigiAccept

Branded Content

17 april 2014

AddComm vernieuwt haar klantcommunicatiesysteem DigiAccept.

door Redactie Vf

Het vernieuwde DigiAccept is een uitgebreid systeem voor online factureren en incasseren. Uniek is dat klanten van DigiAccept hun digitale acceptgiro’s via alle communicatiekanalen kunnen versturen: E-mail, SMS, Facebook, FiNBOX, Twitter of een multichannel combinatie. 

Ook nieuw is dat debiteuren niet alleen via iDeal, PayPal en Creditcard kunnen betalen, maar nu ook via een betaalregeling of een elektronische machtiging (e-mandate). Verder is de gebruiksvriendelijkheid verbeterd en zijn de betaalmenu’s meertalig geworden. 

Crediteuren kunnen met het vernieuwde DigiAccept individuele betaalafspraken maken binnen zelf te definiëren kaders en elektronische machtigingen (e-mandates) verkrijgen. Een eigen klant portal biedt realtime inzicht in de betaalafspraken en de betalingen. De mogelijkheid om DigiAccept in de eigen huisstijl vorm te geven is behouden gebleven.

Voor callcenters is er een aparte module ontwikkeld. Hiermee kunnen e-mail en transactie templates samengesteld worden. Medewerkers hebben de beschikking gekregen over een eigen menu om ook hier individuele betaalafspraken te maken en betalingen, betaalafspraken en e-mandates realtime te volgen.

Bron: AddComm

Close