Advertentie

Advertentie

Advertentie

Christal vernieuwt fondsenwerving

Branded Content

11 april 2014

Christal zet, naast telefonische dienstverlening, een nieuwe propositie in de markt: het vernieuwen van de fondsenwerving.

door Redactie Vf

Met de kennis die Christal heeft opgebouwd vanuit het klantcontact met vele donateurs, zijn ze op zoek gegaan naar nieuwe ontwikkelingen, idee├źn en innovaties. Daarmee wordt ingezet op de ontwikkeling van de donor lifecycle, het uitvoeren van verbeterscans op bijvoorbeeld de telemarketing- of behoudstrategie, telefoontraining van diegenen die contact met de achterban hebben en de training Behoud is Goud, waarbij het er vooral om gaat de bestaande gevers vast te houden.

Voor deze nieuwe activiteiten is Chantal Visser per 1 maart 2014 adviseur geworden. Zij gaat, samen met Arnoud van der Kolk, de nieuwe Christalpropositie vormgeven.

Chantal Visser heeft de afgelopen veertien jaar bij Christal ervaring opgedaan met het werken voor en namens goede doelen. Op het gebied van contact met donateurs, inzet van telefonische werving, maar ook projectmanagement en strategisch advies.

Sarieke Bronkhorst is sinds begin maart 2014 in dienst bij Christal als accountmanager en projectleider. Sarieke was de afgelopen drie jaar verantwoordelijk voor de particuliere fondsenwerving van Siriz/VBOK. Daarvoor was zij fondsenwerver voor Open Doors.

Bron: Christal

Close