Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Christal vernieuwt fondsenwerving

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

christal.png

Christal vernieuwt fondsenwerving

Christal zet, naast telefonische dienstverlening, een nieuwe propositie in de markt: het vernieuwen van de fondsenwerving.

Met de kennis die Christal heeft opgebouwd vanuit het klantcontact met vele donateurs, zijn ze op zoek gegaan naar nieuwe ontwikkelingen, ideeën en innovaties. Daarmee wordt ingezet op de ontwikkeling van de donor lifecycle, het uitvoeren van verbeterscans op bijvoorbeeld de telemarketing- of behoudstrategie, telefoontraining van diegenen die contact met de achterban hebben en de training Behoud is Goud, waarbij het er vooral om gaat de bestaande gevers vast te houden.

Voor deze nieuwe activiteiten is Chantal Visser per 1 maart 2014 adviseur geworden. Zij gaat, samen met Arnoud van der Kolk, de nieuwe Christalpropositie vormgeven.

Chantal Visser heeft de afgelopen veertien jaar bij Christal ervaring opgedaan met het werken voor en namens goede doelen. Op het gebied van contact met donateurs, inzet van telefonische werving, maar ook projectmanagement en strategisch advies.

Sarieke Bronkhorst is sinds begin maart 2014 in dienst bij Christal als accountmanager en projectleider. Sarieke was de afgelopen drie jaar verantwoordelijk voor de particuliere fondsenwerving van Siriz/VBOK. Daarvoor was zij fondsenwerver voor Open Doors.

Bron: Christal

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close