Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Doneren via digitale machtigingen

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

payiban.jpg

Doneren via digitale machtigingen

PayIBAN is een nieuwe betaaldienst waarbij alleen met IBAN kan worden betaald. Afhankelijk van het aangeboden product of dienst worden er aanvullende gegevens gevraagd en wordt er een machtiging uitgevoerd op de rekening van de donateur.

Donateurs kunnen via PayIBAN betalen met een digitale machtiging. Zij vullen hun gegevens in waarna er direct een TAN-code per sms wordt verzonden. Met deze TAN-code ondertekenen zij hun machtiging. Na het verzenden van de e-machtiging is de betaling voltooid. Dit kan ook met tablets: de gever vult dan zijn gegevens in en ondertekent met een stylus de machtiging.

Deze betaaldiensten kunnen geïntegreerd worden met bestaande betaalprocessen en webshops. Hoewel PayIBAN sinds 1 maart 2014 op de markt is, is het gebaseerd op software die al ruim tweeënenhalf jaar in gebruik is onder sms-machtiging en wordt door meer drieduizend goede doelen gebruikt bij de verwerking van eenmalige én doorlopende machtigingen. 

Bron: PayIBAN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close