Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

YourChapp: ontstaan vanuit een ideaal

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

4dms.jpg

YourChapp: ontstaan vanuit een ideaal

Effectiever communiceren met je donateur en tegelijkertijd kosten besparen. Het is het streven van ieder goed doel. Met de juiste inzet van een mobiele app kun je beide doelen bereiken én vind je de aansluiting met de nieuwe generatie donateurs. 4DMS heeft daarom speciaal voor goede doelen de mobiele oplossing YourChapp ontwikkeld. Meerdere goede doelen kunnen zodoende gebruikmaken van dezelfde achterliggende techniek, onder het motto “develop once, deploy many”. 

Nieuwe technologie 
Goede doelen hebben de taak gekregen om in een drastisch veranderde fondsenwervingslandschap een betere aansluiting met hun donateurs te vinden. Dit is een lastige opgave wanneer je kampt met onder andere wegvallende subsidies. Het laten ontwikkelen van een mobiele app lijkt daardoor onmogelijk voor de meeste goede doelen. Door gebruik te maken van YourChapp, een whitelabel app, worden de kosten voor de aanschaf van een mobiele app flink gereduceerd. De achterliggende techniek is tenslotte al gebouwd. Naast de besparing op aanschafkosten, is er ook rekening gehouden met kosten- en tijdsbesparing op het beheer van een mobiele app. Door RSS koppelingen met de website wordt een deel van de content in de mobiele app automatisch gevuld. Op lange termijn kunnen er zelfs kosten bespaard worden op andere communicatiekanalen, doordat je via een mobiele app 1-op-1-communiceert met je donateur. 

De whitelabel app voor goede doelen 
YourChapp is de achterliggende techniek voor een mobiele app en kan volledig naar de wens van jouw organisatie ingevuld worden. Met YourChapp worden donateurs op de hoogte gehouden van de verschillende projecten van jouw goede doel. Ook kunnen donateurs via de mobiele oplossing een donatie doen. YourChapp is geschikt voor Apple iOS en Android. 

Een product van 4DMS 
4DMS werkt al jarenlang voor goede doelen en hecht veel waarde aan de rol van de organisaties in de maatschappij. 4DMS doet met het nieuwe product de investering voor goede doelen. 

Bron: 4dms

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close