Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Impress introduceert het nieuwe printen en posten

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

smartprinting.jpg

Impress introduceert het nieuwe printen en posten

SmartPrinting is een nieuwe vorm van outsourcing. Het richt zich op het overnemen van processen als het printen van documenten en versturen van post.

Het concept is ontwikkeld door Impress. ‘Het is een revolutionair concept waarmee gebruikers ‘gewoon’ kunnen printen en post sturen, alleen gebeurt dat printen dan niet meer in de eigen organisatie, maar bij ons in Woerden’, aldus Koos Halkes.

'De naam SmartPrinting zegt het al, het is slim omgaan met beschikbare print- en softwarefaciliteiten. Het sluit aan op verschillende trends binnen organisaties, overheden en MKB+-bedrijven waar de rol van de postkamer verandert of de postkamer zelfs al verdwenen is.

Toch zijn er binnen dat soort organisaties nog altijd fysieke document- en poststromen. In verhouding zijn dat dure processen.

SmartPrinting maakt het hebben van eigen printers overbodig, terwijl medewerkers vanaf hun werkplek op kantoor, thuis of onderweg gewoon kunnen blijven printen. SmartPrinting past helemaal in het ‘nieuwe werken’ en is daar als het ware een verlengstuk van.

Voor de gebruikers verandert er niet veel. Die sturen vanuit hun computer de printer aan. Alleen staat die printer bij Impress. Dat is het grote verschil. Wij zorgen ervoor dat de documenten geprint en verstuurd worden binnen 24 of 72 uur in C5 of C4.

Hiermee leveren we voor organisaties een totale ontzorging van de externe communicatie met een ongekende toegevoegde waarde door efficiency en kostenbesparingen op eigen printers en postkamer. Uiteraard wordt alles geprint op de manier zoals voorheen. Dat wil zeggen in full color en uiteraard in de huisstijl van het bedrijf. Daar worden templates voor gemaakt. Overigens is het SmartPrinting concept niet beperkt tot fysieke distributie alleen. Juist voor combinatie met digitale verzending is het ook geschikt. SmartPrinting is helemaal multichannel en compleet met archief functies ingericht. Het is simpel in gebruik, flexibel, kostenbesparend en confidentieel’.

Bron: Impress

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close