Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

IF-Academy lanceert internationaal Future Leaders Program in samenwerking met Oxford University en de Resource Alliance

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Logo-IF-Academy.jpg

IF-Academy lanceert internationaal Future Leaders Program in samenwerking met Oxford University en de Resource Alliance

In september 2013 start de IF-Academy met een nieuwe vijfdaagse masterclass: het Future Leaders Program. Het Future Leaders Program is ontwikkeld in samenwerking met Oxford University en Resource Alliance, bekend van het internationaal gewaardeerde IFC (International Fundraising Congres) in Noordwijkerhout. De masterclass wordt gehouden in het Wolfson College, Oxford University.

Deze unieke opleiding is speciaal opgezet voor talentvolle  fondsenwervers die door willen groeien tot ‘leader’ binnen hun organisatie. In het programma wordt aandacht besteed aan leiderschapskwaliteiten, risicomanagement, succesvol plannen en het trainen en ondersteunen van medewerkers.

Directeur IF-Academy Peter Helmer: "Het is een geweldige mogelijkheid voor aankomende leiders in de fondsenwerving om  zich in een internationale setting te bekwamen en voor te bereiden op hun toekomstige leiderschapstaken. IF-Academy en Resource alliance werken zo samen aan het verbeteren van de kwaliteit van Fondsenwervers op topniveau."

Inschrijven voor het Future Leaders Program kan tot  april 2013. Gezien het internationale karakter van de cursus heeft de IF-Academy maar een paar plaatsen kunnen reserveren en vol is vol.

Klik hier voor nadere info en reserveren.

Bron: IF-Academy

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close