Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Blackbaud publiceert resultaten State of the Nonprofit Industry survey 2011

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Blackbaud publiceert resultaten State of the Nonprofit Industry survey 2011

Het Blackbaud State of the Nonprofit Industry wordt jaarlijks in samenwerking met de Resource Alliance uitgevoerd in 10 landen, verspreid over 4 continenten. Non-profitorganisaties krijgen met het rapport inzicht in wereldwijde trends die van invloed zijn op de non-profitsector. Het rapport is onderverdeeld in vier belangrijke gebieden voor non-profitorganisaties: organisatie, fondsenwerving, technologie en internetgebruik, impact.

Het rapport is in alle deelnemende landen online gepubliceerd en daarnaast via brancheorganisaties, vakmedia en direct e-mail naar de relaties van Blackbaud.

Enkele van de belangrijkste bevindingen zijn:

  1. De wereldwijde non-profitsector wordt optimistischer aangaande verwachte groei in aantal medewerkers en inkomsten in 2012. Organisaties verwachten ook een groeiende vraag naar hun services en toenemende uitgaven.
  2. De meeste organisaties gebruiken nog steeds de traditionele communicatiekanalen, hoewel nieuwe interactieve kanalen steeds vaker gebruikt worden.
  3. Wereldwijd vinden non-profitorganisaties dat het beheren van relaties met supporters, het aantrekken van nieuwe donateurs en impactrapportage kritiek is voor de organisatie. Zij vinden echter dat ze hierin nog flink kunnen verbeteren.

Download het rapport
De resultaten zijn voor het eerst gepresenteerd tijdens IFC 2011. U kunt de presentatie hier downloaden.

Het volledige wereldwijde rapport kunt u hier downloaden.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close