Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

PERSBERICHT: ifunds levert aan Giro555

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

ifunds1313496418.jpg

PERSBERICHT: ifunds levert aan Giro555

Amersfoort, 12 augustus - ifunds verzorgt het online doneren voor de actie “Honger in de Hoorn van Afrika“. De Samenwerkende Hulporganisaties en ifunds hebben intensief samengewerkt om de donatiepagina te realiseren. Daarnaast levert ifunds ook backofficeactiviteiten die nodig zijn om het betalingsverkeer af te handelen.

De software door ifunds geleverd aan de Samenwerkende Hulporganisaties biedt alle courante betaalmethoden: iDeal, incasso en creditcards. Door de uitbesteding aan ifunds, kunnen de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) zich focussen op wat de kernactiviteit is: de actie “Honger in de Hoorn van Afrika”. Met de ifunds online giving module heeft de SHO real-time inzicht in de online donaties.

Voor de actie “Honger in de Hoorn van Afrika” heeft ifunds samen met de Samenwerkende Hulporganisaties man en macht ingezet om binnen een recordtijd ifunds online giving te implementeren. Waarom? Zodat de mensen online konden doneren bij de start van de actie “Honger in de Hoorn van Afrika”. Informatie over de actie!

Wilt u ervaren hoe onze doneermodule online giving werkt bij Giro555? Kijk hier en doneer!

Naast dit alles levert ifunds ook extra hosting aan Giro555. Dit is voor een actie zoals de veiling een must vanwege alle extra traffic op de site. Doe een bod op een van de geweldige objecten!

Lidwien van der reep voor SHO/Giro555: “Wij zijn zeer te spreken over de uitstekende onderlinge samenwerking met ifunds. Wanneer een actie gestart wordt bij de Samenwerkende Hulporganisaties werken wij 24/7 om de start mogelijk te maken. ifunds heeft met de actie “Honger in de Hoorn van Afrika” bewezen eenzelfde instelling te hebben”

Rob Gosman, projectleider bij ifunds voor Giro 555 zegt: “De samenwerking met alle betrokkenen rond deze actie wordt door mij als bijzonder prettig ervaren. In een project als deze worden inspanningen altijd beloond.’

Over Samenwerkende Hulporganisaties/Giro 555
De Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) bestaat uit tien Nederlandse hulporganisaties. Bij grote rampen slaan zij de handen ineen om gezamenlijk de steun van de Nederlandse bevolking te vragen.

Over ifunds
ifunds is een toonaangevende onderneming op het gebied van Software & Services voor goede doelen en ledenorganisaties.

Bron: ifunds

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close