Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

ALPE D’HUZES, HERE WE COME!

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

ALPE D’HUZES, HERE WE COME!

Alpe d’HuZes is alweer toe aan de 6e editie en natuurlijk is WWAV weer van de partij! Donderdag 9 juni a.s. is het zover en de spanning stijgt met de dag. Want Alpe d’HuZes heeft de ambitie om dit jaar maar liefst € 20 miljoen op te halen!

Het is alweer de 4e keer dat er teams van WWAV meedoen aan dit bekende fondsenwervende fietsevenement. Ook WWAV-medewerkers Vincent Barnhard en Martijn de Groot zijn aangestoken door het Alpe d’HuZes virus en doen dit jaar voor het eerst mee. Moedig, want ze hadden nog nooit op een racefiets gezeten!

De heren zijn inmiddels keihard in training. Na heel wat trainingsweekendjes (en de nodige spier- en zadelpijn!) beginnen ze nu aardig in vorm te raken. ‘”Ik ben zelfs gestopt met roken, dat was op zich al een hele klus”, aldus een gemotiveerde Vincent. “Maar je weet dat je alles uit de kast moet halen. Mijn conditie gaat met de dag vooruit en ook het werven gaat de goede kant op. Maar het kan altijd beter! Natuurlijk is het spannend, maar ik weet zeker dat het een geweldige ervaring gaat worden. En de teamspirit zit er goed in”

Ook dit jaar gaat de werving van Alpe d’Huzes via Yoco, het online wervingsplatform van WWAV. Alle ruim 4.500 deelnemers hebben hun eigen online actiepagina op http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/. Hiermee benaderen ze hun sociale netwerk, versturen ze facturen en laten ze zich per beklimming of voor een vast bedrag sponsoren. En niet zonder succes: inmiddels is de grens van € 12 miljoen (de opbrengst van vorig jaar) al gepasseerd!

Wil je een van de WWAV teams steunen? Ga dan naar http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/teams/wwav-1 of http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/teams/wwav-2.

Geinteresseerd in het online fundraising platform Yoco, kijk dan hier!

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close