Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Blackbaud gaat strategisch partnership aan met AFP

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Blackbaud gaat strategisch partnership aan met AFP

Charleston, 21 maart 2011 – Blackbaud gaat een strategisch partnership aan met de Association of Fundraising Professionals (AFP), de grootste gemeenschap van fondsenwervers ter wereld. Als strategische partner zal Blackbaud AFP blijven ondersteunen bij het bieden van opleidingsmogelijkheden voor fondsenwervers.

Het AFP Strategic Partner Program is opgericht voor bedrijven die een voortdurend partnership willen aangaan met AFP, die hun betrokkenheid bij de organisatie en haar missie om wereldwijd filantropie en ethische fondsenwerving te stimuleren, weerspiegelt.

“Blackbaud heeft een lange en rijke historie van samenwerking met non-profitorganisaties. Blackbaud helpt hen uitdagingen succesvol te overwinnen en belangrijke services te leveren aan hun gemeenschappen”, aldus Paulette V. Maehara, CFRE, CAE, President en CEO of AFP. “Blackbaud’s betrokkenheid onderstreept haar geweldige toewijding aan de filantropische sector, en ik geloof dat onze nieuwe relatie het vakgebied fondsenwerving internationaal sterk zal stimuleren.”

Marc Chardon, President en CEO van Blackbaud: “Hoewel ons strategische partnership nieuw is, werken wij al 29 jaar samen met AFP, sinds wij voor het eerst deelnamen aan een congres van AFP. Gedurende de laatste 5 jaar hebben wij het internationale congres gesponsord als teken van support voor een organisatie die onze betrokkenheid deelt bij het opleiden en versterken van het vakgebied fondsenwerving. Onze nieuwe rol met AFP is er een die op natuurlijk wijze is geëvolueerd vanuit een langdurige samenwerking die voor beide partijen vruchtbaar is gebleken.”

Media Contact:
Ellen Voogd  
Blackbaud 
+31 (0)36 7507400  evoogd@blackbaud.nl                  

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close