Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nieuwe website CBF volop in de schijnwerpers

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Nieuwe website CBF volop in de schijnwerpers

De nieuwe website van het Centraal Bureau Fondsenwerving staat deze dagen volop in de schijnwerpers. Op nieuwssite Nu.nl werd er vrijdag al volop aandacht aan besteed en maandag zal nieuwszender BNR er ook zendtijd aan besteden. Klik hier om het artikel op Nu.nl te lezen.

Het CBF heeft samen met Bratpack de website geheel vernieuwd. De beschikbare informatie is fors uitgebreid en de navigatie vereenvoudigd. Van dit laatste zullen met name consumenten die op zoek zijn naar objectieve informatie over een goed doel profiteren aangezien zij sneller en eenvoudiger de juiste cijfers op het scherm kunnen krijgen. Bratpack heeft de volledige technische realisatie verzorgd en, uiteraard, ook de zoekmachine marketing. Mede vanwege de Google Grants account heeft het CBF de afgelopen jaren de bezoekersaantallen op de website verveelvoudigd.

De nieuwe website is te vinden op www.cbf.nl.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close