Nieuwe website CBF volop in de schijnwerpers

Branded Content

26 september 2010

De nieuwe website van het Centraal Bureau Fondsenwerving staat deze dagen volop in de schijnwerpers. Op nieuwssite Nu.nl werd er vrijdag al volop aandacht aan besteed en maandag zal nieuwszender BNR er ook zendtijd aan besteden. Klik hier om het artikel op Nu.nl te lezen.

door Redactie Vf

Het CBF heeft samen met Bratpack de website geheel vernieuwd. De beschikbare informatie is fors uitgebreid en de navigatie vereenvoudigd. Van dit laatste zullen met name consumenten die op zoek zijn naar objectieve informatie over een goed doel profiteren aangezien zij sneller en eenvoudiger de juiste cijfers op het scherm kunnen krijgen. Bratpack heeft de volledige technische realisatie verzorgd en, uiteraard, ook de zoekmachine marketing. Mede vanwege de Google Grants account heeft het CBF de afgelopen jaren de bezoekersaantallen op de website verveelvoudigd.

De nieuwe website is te vinden op www.cbf.nl.

Close