Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

FNV Bondgenoten kiest Mindwize

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

FNV Bondgenoten kiest Mindwize

Mindwize is door FNV Bondgenoten gekozen als dialoog marketing bureau voor de ledenwervingscampagne 2010. FNV koos voor Mindwize vanwege de expertise op het gebied van DM. De campagne die is ontwikkeld is gericht op ex-leden en prospects. Het doel van de campagne is het werven van minimaal 250 nieuwe leden tegen acceptabele kosten en het bepalen van de potentie van het werven van leden via direct mail voor FNV Bondgenoten.

Daarnaast biedt Mindwize dit jaar een actie op de Mindwize Wealth Overlay actie. Wie dit jaar een Wealth Overlay neemt krijgt 10 tot 25 % korting. Bij Wealth Overlay matches kan men ontdekken hoe grote giftenwerving voor de organisatie kan werken.

www.mindwize.nl

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close