Advertentie

Procurios StayUnited

FNV Bondgenoten kiest Mindwize

Branded Content

20 september 2010

Mindwize is door FNV Bondgenoten gekozen als dialoog marketing bureau voor de ledenwervingscampagne 2010. FNV koos voor Mindwize vanwege de expertise op het gebied van DM. De campagne die is ontwikkeld is gericht op ex-leden en prospects. Het doel van de campagne is het werven van minimaal 250 nieuwe leden tegen acceptabele kosten en het bepalen van de potentie van het werven van leden via direct mail voor FNV Bondgenoten.

door Redactie Vf

Daarnaast biedt Mindwize dit jaar een actie op de Mindwize Wealth Overlay actie. Wie dit jaar een Wealth Overlay neemt krijgt 10 tot 25 % korting. Bij Wealth Overlay matches kan men ontdekken hoe grote giftenwerving voor de organisatie kan werken.

www.mindwize.nl

Close