Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Delphi Fondsenwerving exclusief listmanager Overlijdensregister

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Delphi Fondsenwerving exclusief listmanager Overlijdensregister

Delphi heeft haar concurrentiepositie als fondsenwervingbureau verstevigd doordat het -exclusief voor de charitatieve markt- het Overlijdensregister® gaat vermarkten. Het Overlijdensregister claimt dat het ca. 80% van alle overledenen in Nederland registreert. Met een abonnement op het Overlijdensregister wordt veel leed voorkomen dat ontstaat wanneer goede doelen onverhoopt overledenen uit hun bestand aanschrijven.

In de praktijk ontvangen donateurs regelmatig zelfs tot na hun dood post van het goede doel dat zij al jarenlang financieel steunden. Met veel leed en irritatie bij de nabestaanden als gevolg. Het imago van het goede doel loopt hiermee een deuk op om over de verspilde marketingkosten maar niet te spreken.

Het Overlijdensregister registreert nu al ca. 80% van alle overledenen in Nederland. Een dekkingsgraad die drie keer hoger ligt dan de tot nu toe gebruikelijke registratie via het Postfilter. Einde van dit jaar verwacht het register ruim 90% van alle overledenen te registreren. Het Overlijdensregister is voor de charitatieve markt als abonnement exclusief via Delphi te verkrijgen.

Voor Delphi sluit dit goed aan bij haar missie om op een kwalitatieve manier fondsen te werven en contact te onderhouden met de doelgroepen van haar klanten.

www.delphi.nl

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close