Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Privacy Waarborg voor SAZ Marketing Amsterdam B.V.

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Privacy Waarborg voor SAZ Marketing Amsterdam B.V.

Op 1 juni 2010 heeft direct marketing bureau SAZ Marketing Amsterdam B.V het Privacy Waarborg keurmerk ontvangen. DDMA introduceerde in april 2010 het nieuwe keurmerk Privacy Waarborg. Bedrijven die correct en zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens voor reclamedoeleinden ontvangen van DDMA het Privacy Waarborg keurmerk. De regels zijn strenger en gaan verder dan de wettelijke verplichtingen voor reclame en marketing doeleinden. De extra regels staan vast in een aantal Codes, deze zijn te vinden op de website van DDMA.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close