Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Telemarketeers werven 250.000 euro voor AMREF

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Telemarketeers werven 250.000 euro voor AMREF

AnnieConnect en Nuon zijn op woensdagavond 28 april tijdens het Telecommerce Gala in het Beatrixtheater in Utrecht uitgeroepen tot de winnaars van de Plantonics Telesales Team Trophy 2010. Ook vorig jaar wonnen de teams van beide bedrijven deze telemarketingprijs. Naast het goud in 2010 en 2009 won Annie Connect in 2008 zilver en in 2007 brons.

Voor Plantonics Telesales Team Trophy gaan contactcenters gedurende twee weken onderling de strijd aan om zoveel mogelijk donateurs te werven voor het goede doel. Daarnaast spelen de kwaliteit van de donaties en de tevredenheid van de donateurs een rol. In totaal werd dit jaar € 253.766,- opgehaald voor AMREF Flying Doctors. Annie alleen al haalden maar  liefst 65.000 binnen voor Flying doctors

Tijdens de wedstrijd doen verschillende teams mee die zijn onderverdeeld in twee categorieën, namelijk de categorie facilitair en de categorie inhouse. De deelnemende teams in de categorie facilitair waren 4DMS, Annie Conncect, Call-IT, Cendris, Christal Teleservice, Combi Group Services, Jobcall, Quality Contacts en SNT. Annie Connect ging naar huis met het goud, zilver was er voor 4DMS en Christal Teleservice won het brons.

De deelnemende teams i de categorie inhouse waren ABN AMRO, ING, Nationale Nederlanden, NUON, T-Mobile en UPC Nederland. NUON won goud, T-Mobile zilver en UPC Nederland ging naar huis met het brons.

www.amref.nl, www.annie.nl 

 

 

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close