Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

No Kidding kiest eTapestry van RLC voor het verbeteren van haar relaties en operationele efficiency

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

No Kidding kiest eTapestry van RLC voor het verbeteren van haar relaties en operationele efficiency

Almere, 7 april 2010 – RLC, onderdeel van Blackbaud Inc (NASDAQ: BLKB), kondigde vandaag aan dat NO KIDDING, een initiatief van Stichting Profit for the World's Children (PWC), eTapestry fondsenwervingssoftware in gebruik gaat nemen om haar donateursrelaties te beheren en de operationele efficiency te verbeteren.

Friso van der Wal, directeur van No Kidding: “eTapestry is de ideale oplossing om No Kidding te helpen groeien. Verder zijn de mensen ‘ achter het pakket ‘ voor ons van doorslaggevende betekenis. De eerste indrukken hiermee zijn zeer positief!”

Edwin Schalk, directeur van RLC: “We zijn zeer verheugd om de oplossing te leveren die No Kidding zal helpen om haar missie, het informeren van het publiek over kindermishandeling, te volbrengen. “eTapestry zal hieraan bijdragen door het stroomlijnen van processen, het verbeteren van relaties met donateurs en het ondersteunen van de organisatie in haar continue groei.

 

NO KIDDING heeft sinds de oprichting in 2005 een zeer snelle groei doorgemaakt en is van plan deze groei voort te zetten in de komende jaren. Gezien deze ambities is de noodzaak ontstaan om de operationele processen efficiënt in te richten, zodat de vrijwilligers zoveel mogelijk tijd en energie kunnen besteden aan acties die bijdragen aan de groei en de verwezenlijking van de ambitie. Het doel van NO KIDDING is om mensen de ogen te openen voor kindermishandeling en in actie te laten komen.

 

 

Het gebruik van eTapestry helpt hierbij en biedt verschillende voordelen. De meest in het oog springende voordelen zijn tijdsbesparing op het gebied van de maandelijkse incasso’s, versterkte mogelijkheden om de herkomst van donateurs te analyseren, als wel een platform vanaf waar direct met donateurs en geïnteresseerden kan worden gecommuniceerd.

 

 

Over NO KIDDING

 

NO KIDDING is een initiatief van Stichting Profit for the World's Children (PWC); een onafhankelijke organisatie die niet verbonden is met enige politieke of religieuze stroming. NO KIDDING is een snelgroeiend landelijk netwerk tegen kindermishandeling. Het netwerk bestaat uit mensen die gezamenlijk een maatschappelijke beweging op gang brengen die het taboe rond kindermishandeling willen doorbreken. De vrijwilligers in het netwerk zetten zich in om alle Nederlanders bewust te maken van de ernst en omvang van het probleem kindermishandeling. Voor meer informatie: www.no-kidding.nu.

 

 

Over RLC

 

RLC is het Nederlandse onderdeel van Blackbaud, de wereldwijde marktleider op het gebied van software en diensten voor non-profit organisaties met meer dan 20.000 non-profit organisaties als klant. RLC is een strategische IT-partner voor non-profitorganisaties, zoals charitatieve en culturele instellingen, ziekenhuizen, universiteiten, leden-, koepel- en brancheorganisaties.

 

De door RLC geboden IT-oplossingen sluiten naadloos aan op alle aspecten van de klantgerichte bedrijfsprocessen van non-profit organisaties en zorgen voor een verbetering van operationele efficiency en inzicht in relatiebeheer, financiële stromen en marketing en communicatie.

 

RLC biedt een breed spectrum aan diensten en producten om non-profitorganisaties in het gehele proces van werving tot behoud en beheer van donateurs, leden en vrijwilligers te ondersteunen. Dit varieert van CRM tot diepgaande donateuranalyse en benchmarking, van e-mailmarketingsoftware tot databasebeheer en hosting.
RLC is gevestigd in Almere en heeft zo’n 30 medewerkers in Nederland.

 

Voor meer informatie over RLC: www.rlc.nl

 

Voor meer informatie over eTapestry: www.etapestry.nl

 

 

Over Blackbaud

 

Blackbaud is wereldwijd marktleider op het gebied van software en services, speciaal ontwikkeld voor non-profitorganisaties, die hen in staat stellen operationele efficiency te verbeteren, relaties te onderhouden en meer fondsen te werven om hun missies te ondersteunen. Circa 22.000 organisaties gebruiken een of meerdere Blackbaud producten en diensten voor fondsenwerving, relatiebeheer, financieel management, website management, direct marketing, onderwijsadministratie, business intelligence, prospect research, consulting en analyses. Blackbaud richt zich sinds haar oprichting in 1981 op het vormen van partnerships met non-profitorganisaties en het leveren van oplossingen die hen helpen om zowel lokaal als wereldwijd het verschil te maken. Het hoofdkantoor van Blackbaud is gevestigd in Charleston in de Verenigde Staten. Daarnaast heeft Blackbaud kantoren in Australië, Canada, Nederland en Groot-Brittannië. Voor meer informatie: www.blackbaud.com.

 

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close