Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

eerste Nederlandse eTapestry klant Live Build gaat live!

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

eerste Nederlandse eTapestry klant Live Build gaat live!

Almere, 23 maart 2010 – Live Build, de eerste Nederlandse klant van eTapestry, het toonaangevende webbased CRM systeem, heeft eTapestry succesvol in gebruik genomen.

Door de groei van Live Build ontstond er behoefte aan een CRM-oplossing om het snel toenemende aantal relatie- en donateursgegevens professioneel te beheren. Daarnaast moest het incassoproces worden geoptimaliseerd en geautomatiseerd zodat dit minder tijd zou kosten. Live Build benaderde RLC voor een oplossing die het donateur- en relatie beheer professionaliseert, inclusief het incassoproces. Daarnaast moet het systeem geschikt zijn om de verwachte groei van Live Build aan te kunnen.

Live Build heeft gekozen voor eTapestry omdat het wereldwijd een bewezen systeem is met duizenden tevreden klanten in verschillende landen. Ook de toegankelijkheid van een webbased systeem en de daarmee gepaard gaande lage kosten hebben een rol gespeeld in de beslissing.

eTapestry is ontwikkeld door Blackbaud en RLC heeft de in het Nederlands vertaalde versie van het systeem in november 2009 gelanceerd op de Nederlandse markt. Met eTapestry biedt RLC een oplossing die nog niet beschikbaar was in de Nederlandse markt: een functioneel rijk en eenvoudig te gebruiken CRM systeem dat volledig via internet toegankelijk is en tegen lage kosten gebruikt kan worden.

Douwe van Loenen, Voorzitter stichting Live Build: “Door de groei van onze stichting hebben wij behoefte aan professionalisering van ons relatie- en donateursbeheer. RLC kwam precies op tijd met een oplossing die exact aansluit bij wat wij zochten: hoge kwaliteit voor een interessante prijs! Daar kwam bij dat de samenwerking met RLC eigenlijk vanaf de eerste dag prettig is geweest. Wij zijn er trots op dat wij ons de eerste gebruiker van het wereldwijd gebruikte eTapestry in Nederland mogen noemen!”

Edwin Schalk, Directeur van RLC: “Wij zijn heel blij met de keuze van Live Build voor eTapestry. Uiteraard vergt het extra inspanning van de klant als je ergens de eerste mee bent, en dat waarderen we als Blackbaud en RLC maar al te zeer. Wij kijken uit naar een langdurige en leuke samenwerking met Live Build, met Douwe en de andere betrokkenen bij Live Build!”

Over Live Build

Live Build is een jonge en creatieve organisatie die op een open en eerlijke manier de wereld een stukje mooier maakt. Live Build richt zich op het verbeteren van gezondheidszorg en onderwijs in ontwikkelingslanden. De organisatie laat de projecten zo live mogelijk zien. Momenteel worden de meeste projecten uitgevoerd in Kameroen, in nauwe samenwerking met lokale organisaties. Voor meer informatie, zie www.live-build.nl.

Over RLC

RLC is het Nederlandse onderdeel van Blackbaud, de wereldwijde marktleider op het gebied van software en diensten voor non-profit organisaties met meer dan 20.000 non-profit organisaties als klant. RLC is een strategische IT-partner voor non-profitorganisaties, zoals charitatieve en culturele instellingen, ziekenhuizen, universiteiten, leden-, koepel- en brancheorganisaties.

De door RLC geboden IT-oplossingen sluiten naadloos aan op alle aspecten van de klantgerichte bedrijfsprocessen van non-profit organisaties en zorgen voor een verbetering van operationele efficiency en inzicht in relatiebeheer, financiële stromen en marketing en communicatie.

RLC biedt een breed spectrum aan diensten en producten om non-profitorganisaties in het gehele proces van werving tot behoud en beheer van donateurs, leden en vrijwilligers te ondersteunen. Dit varieert van CRM tot diepgaande donateuranalyse en benchmarking, van e-mailmarketingsoftware tot databasebeheer en hosting.
RLC is gevestigd in Almere en heeft zo’n 30 medewerkers in Nederland.

Voor meer informatie: www.rlc.nl

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close