Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Uvid, nieuwe online video platform

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Uvid, nieuwe online video platform

Mobillion, de specialist op het gebied van mobile en social media, heeft Uvid geïntroduceerd. Uvid is een online video platform voor het professioneel verzamelen, beheren en publiceren van online video’s. met Uvid kunnen organisaties hun website eenvoudig en kosteneffectief voorzien van video’s, in eigen huisstijl. Zo is er Uvid VideoPage, deze is geschikt voor marketingcampagnes omdat de webpaginanaar eigen wens ontwikkeld kan worden. Uvid is ook geschikt voor e-learning, eigen video kanalen, webshops en product reviews. Steeds meer organisaties hebben video’s op hun website, die is niet alleen voor reclame maar vergroot ook de interactie met de bezoekers. Met videoplatformen als YouTube en Vimeo worden grote doelgroepen bereikt, maar Uvid is ook geschikt voor een wat kleiner bereik en integratie met de eigen website. Om de interactie te stimuleren is het ook voor bezoekers mogelijk om video’s te uploaden, een video beoordelen en hierop reageren

Uvid biedt de mogelijkheid om een white-labelled videowebsite te maken in eigen vormgeving en zonder advertenties. Uvid widgets zijn snel samen te stellen en deze zijn makkelijk te integreren in een bestaande website. Websitebeheerders bepalen zelf welk content zichtbaar is.

www.mobillion.nl

www.uvid.nl

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close