Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Nieuwe naam en huisstijl voor Sold! Telemarketing

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Nieuwe naam en huisstijl voor Sold! Telemarketing

Sinds februari 2010 gaat Sold! Telemarketing verder onder de nieuwe naam Fund!team. In 2008 paste Sold! Telemarketing haar visie en missie aan en sindsdien werkt zij alleen nog voor opdrachtgevers uit de charitatieve sector, met als specialiteit het werven van vrijwilligers voor de collecte en kleinschalige fondsenwervende campagnes. Vorig jaar zijn de toenmalige fieldmarketingactiviteiten ondergebracht bij een ander bureau en is de focus verder op de charitatieve sector gericht. Dit jaar wordt met de introductie van de nieuwe naam Fund!team, het proces van heroriëntatie en hernieuwde focus afgesloten.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close