ifunds betreedt Duitstalige markt

Branded Content

29 oktober 2009

funds heeft door middel van de overname van de non-profit databasedivisie van Outcome Unternehmungsberatung de Duitstalige markt betreden. Outcome is sinds 2001 actief op de non-profitmarkt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met de drie toonaangevende producten Raise-it, Analyse-it en Charity.

door Redactie Vf

Het betreden van de Duitstalige markt wordt gezien als de eerste stap in de richting van aanwezigheid op de Europese markt. Volgens ifunds wordt het steeds belangrijker om organisaties ook grensoverschrijdend bij hun activiteiten te ondersteunen met volwassen softwareoplossingen. De ondersteuning en services worden altijd vanuit het desbetreffende land geleverd, terwijl voor de ontwikkeling van innovatieve aanvullende producten wordt geprofiteerd van de synergievoordelen tussen de verschillende bedrijfsonderdelen.

Hans Gorter, Managing Partner van ifunds Group B.V.: “Wij zijn uitermate tevreden over en zeker ook trots op de overname van deze activiteit van Outcome. Door deze overname behoren we tot de top 5 van aanbieders van non-profit software- en databaseservices in Duitsland en zijn wij tevens actief in Oostenrijk en Zwitserland. Het is onze doelstelling om binnen drie jaar een top drie positie te bekleden in de Duitstalige markt.”

 

Close