Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

VFI-Inkoop en WDM versterken samenwerking

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

VFI-Inkoop en WDM versterken samenwerking

Onlangs tekenden WDM Nederland en VFI-Inkoop een overeenkomst waarin de samenwerking tussen deze twee verder wordt ontwikkeld.

Erik van Dorp (WDM) “WDM ziet in VFI-Inkoop een relevante partner om haar positie in de goede doelen markt verder te verstevigen. In overleg met VFI-Inkoop heeft WDM nu een aantal diensten verder toegespitst op de goede doelen markt, waardoor fondsen nog effectiever donateurs kunnen werven en behouden”.

De eerste dienst die de vernieuwde samenwerking vorm zal geven is GeoMarktprofiel goede doelen, een landelijk dekkende database met consumentenkennis. Hiermee krijgen fondsen inzicht in wie de persoon is achter het adres in de database, wat hij of zij consumeert en waarom. Rob Peelen (VFI-Inkoop): “VFI-Inkoop helpt leden van de VFI bij het vergroten van hun efficiëntie en GeoMarktprofiel kan hier een goede bijdrage aan leveren. Niet alleen hebben we voor VFI-leden gunstige tarieven bedongen voor deze dienst zelf, ook voor de inkoop van adressen via WDM zijn scherpe tarieven afgesproken.”

De samenwerkingsovereenkomst heeft een zichzelf versterkend karakter. Hoe meer VFI-leden zich aansluiten bij GeoMarktprofiel, hoe meer voordeel ze krijgen. Erik van Dorp “Het principe is simpel. Doordat we de vaste kosten kunnen delen over meerdere partijen kunnen we stap voor stap het pakket aantrekkelijker maken. Inmiddels is een aantal fondsen al over de streep, dus we hebben hoge verwachtingen van deze dienst”.

In de zomer van dit jaar wordt een bijeenkomst georganiseerd voor fondsen om kennis te maken met GeoMarktprofiel goede doelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik van Dorp (030-6002722/e.vdorp@wdm.nl) of Rob Peelen (020-4229977 of peelen@vfi.nl)

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close