Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Alpha Fundraising Consultancy en Centrum Nalatenschappen: sponsors IsF

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Alpha Fundraising Consultancy en Centrum Nalatenschappen: sponsors IsF

Per 1 april 2009 zijn Alpha Fundraising Consultancy en Centrum Nalatenschappen de eerste sponsors van het vernieuwde IsF.

Alpha Fundraising Consultancy legt zich toe op de fondsenwerving voor maatschappelijke organisaties. Het gaat hierbij om verschillende activiteiten, zoals het werven van donateurs, het ontwikkelen van strategieën en meerjarenplannen, en het ondersteunen en uitvoeren van de fondsenwerving. Daarbij richt Alpha FC zich op de “traditionele” goede doelen, maar ook op fondsenwerving voor ziekenhuizen en universiteiten.

Steeds meer organisaties krijgen inkomsten uit nalatenschappen. Met name de afwikkeling hiervan is niet altijd even eenvoudig, omdat het de nodige juridische en fiscale kennis behoeft. Centrum Nalatenschappen is gespecialiseerd in de (controle op) afwikkeling nalatenschappen voor deze maatschappelijke organisaties. Daarnaast verzorgt Centrum Nalatenschappen de werving van nalatenschappen. Bijvoorbeeld het bedenken van strategieën om actief nalatenschappen te werven, het leveren van adressen voor de beoogde doelgroep en de uitvoering van mailings en telemarketing. Daarnaast geeft Centrum Nalatenschappen jaarlijks de brochure ‘Wijzer Nalaten’ uit, waarin aan particulieren wordt uitgelegd wat de mogelijkheden rond nalaten zijn en waarin maatschappelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Alpha Fundraising Consultancy zal een workshop “Haalbaarheidsonderzoeken” voor het IsF verzorgen. Met betrekking tot nalatenschappen zal Centrum Nalatenschappen de workshop “Wat te doen met die nalatenschap van 1 miljoen?” geven.

Het IsF is ervan overtuigd dat de sponsorovereenkomst zal resulteren in een vruchtbare en prettige samenwerking.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close