Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Online fondsenwerven via Bratpack

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Online fondsenwerven via Bratpack

Goede doelen zetten steeds meer in op online fondsenwerving. En terecht, want zowel jongeren als kapitaalkrachtige senioren zitten steeds vaker en langer op internet. Toch is gebleken dat veel goede doelen online onvindbaar zijn, Google Adwords campagnes niet voldoende rendement opleveren en de website dus blijft steken op een minimaal resultaat of bezoekersaantal.

Bratpack heeft speciaal voor het Vakblad Fondsenwerving een reeks van drie artikelen geschreven waarin stap-voor-stap wordt beschreven hoe een succesvolle Google Adwords campagne opgezet kan worden. Dit artikel is geschikt voor fondsenwervers die nog niet bekend zijn met Google Adwords maar ook zeer geschikt als u al een begin gemaakt heeft met een dergelijke campagne.

Klik hier om de reeks van drie artikelen gratis te downloaden (PDF formaat).

De artikelen vormen gezamenlijk een naslagwerk & goede handleiding en zeker een aanrader waarop wij al vele positieve reacties hebben mogen ontvangen!

Mocht u op basis van deze artikelen uw Google Adwords campagnes opgezet hebben, dan kunt u gratis een Google Adwords Quickscan aanvragen. Zo weet u zeker dat u op het goede pad zit!

Klik hier om de volledige nieuwsbrief "Online fondsenwerving met Adwords & zoekmachine optimalisatie" te lezen.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close