Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Samenwerking RLC met GeefGratis

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Samenwerking RLC met GeefGratis

Stichting GeefGratis en RLC zijn een samenwerking aangegaan om de verwerking van gegevens van donateurs en donaties voor de klanten van RLC zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Via een real-time koppeling worden (donateur)gegevens uit de door GeefGratis beheerde database opgehaald en direct ondergebracht in Charibase. Hierdoor beschikken de aangesloten goede doelen te allen tijde over de gegevens die van de verschillende websites van GeefGratis worden verzameld. In de komende periode wordt een pilotproject uitgevoerd waarover wij u later zullen informeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

\n //-->

Jeroen Stoffele

//-->

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close