Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Organisatie collecte Brandwondenstichting rechtstreeks aangesloten op Charibase

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Organisatie collecte Brandwondenstichting rechtstreeks aangesloten op Charibase

Na een periode van ontwikkelen en testen is de module ICAM opgeleverd. ICAM staat voor Internet Collectanten Administratie Module. Collectepromotoren en -organisatoren kunnen via een extranet, gekoppeld aan de website van de Brandwondenstichting, gegevens van collectanten inzien en muteren. Zo kunnen adreswijzigingen worden doorgevoerd, collectanten worden afgemeld en nieuwe collectanten worden opgevoerd. Henk Muijs, Coördinator Data-informatie Centrum: "Door de ingebruikname van ICAM verschuift een fors deel van de administratieve werkzaamheden van ons landelijk kantoor in Beverwijk naar de regio. Doordat de gegevens nu op één plek worden beheerd wordt de kans op fouten verkleind. Bovendien hebbende collectepromotoren en -organisatoren nu op ieder tijdstip van de dag de beschikking over gegevens van hun collectanten". Meer informatie over de dit onderwerp kunt u opvragen bij

\n //-->

Kirsten Walraven

//-->

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close