Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Donderdag 16 april: RLC demodag voor ledenorganisaties

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Donderdag 16 april: RLC demodag voor ledenorganisaties

Op donderdag 16 april a.s. nodigen we geïnteresseerde ledenorganisaties uit om een kijkje te komen nemen in de keuken van RLC. Wie zijn wij en wat doen wij? Maar vooral: wat kunnen wij voor u en uw organisatie betekenen? De agenda houden we nog even geheim, maar u kunt rekenen op een informatieve middag!

U krijgt in ieder geval een live demonstratie van OneDirect, een speciaal voor ledenorganisaties ontwikkelde relatiebeheeroplossing waarmee u met één systeem al uw klantgerichte processen ondersteunt. We laten zien hoe u dankzij onze software en dienstverlening kunt overstappen van een reactieve ledenadministratie naar pro-actief contact met uw relaties. Ook kunnen inschrijvingen voor uw evenementen, orders van eventuele artikelen en het beheer van de NAW-gegevens op uw internet site direct verwerkt worden in OneDirect waardoor u veel tijd en dus geld kunt besparen.

Mocht u zich nu al willen aanmelden om uw plaats tijdens deze middag zeker te stellen, klik dan hier

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close