Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

VBOK honderdste klant ifunds

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

VBOK honderdste klant ifunds

Eind 2008 koos Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind (VBOK) voor manyware outsourcing van ifunds. Daarmee kon ifunds het jaar 2008 afsluiten met de verwelkoming van de 100ste klant. De VBOK zal gebruik gaan maken van manyware voor fondsenwerving, ledenadministratie en relatiebeheer.

VBOK zet zich al ruim 30 jaar in om vaders, moeders en het ongeboren kind gelijkwaardig te betrekken bij de voorlichting en hulpverlening van onbedoelde en ongewenste zwangerschappen of na zwangerschapsverlies.

Johan van Veelen, algemeen directeur VBOK, over de keuze voor ifunds: “De VBOK heeft 100.000 leden, donateurs en andere relaties. Dat vraagt aan de ene kant om een stuk professioneel beheer, aan de andere kant is het een waardevolle bron aan informatie voor fondsen- en ledenwerving. De VBOK was op zoek naar zowel een nieuw relatiebeheersysteem als een strategische partner op dit gebied. In de keuze voor manyware van ifunds zijn enerzijds de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit voor ons van belang geweest, maar anderzijds hebben we ook gezocht naar een systeem dat goed ingericht is op het leveren van relevante management informatie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we als strategische partners elkaar zullen uitdagen om continu verder te ontwikkelen.”

www.ifunds.nl , www.vbok.nl

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close