Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Gratis Google Adwords Quickscan: haalt u wel optimaal rendement?

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Gratis Google Adwords Quickscan: haalt u wel optimaal rendement?

Adverteren via Google Adwords of Google Grants is laagdrempelig en dus erg toegankelijk: veel bedrijven en instellingen maken er dan ook dankbaar gebruik van. Echter: de laagdrempeligheid en de bedriegelijke eenvoud van het advertentieprogramma leiden er ook toe dat veel mensen niet effectief genoeg adverteren. Dat is erg jammer, omdat er zo veel kosten gemaakt worden aan advertenties of trefwoorden die eigenlijk niets opleveren.

Bratpack internetdiensten heeft meer dan 5 jaar ervaring met Google Adwords. U kunt gratis en geheel vrijblijvend één van de Google professionals van Bratpack laten kijken naar uw huidige Google Adwords campagnes. Binnen enkele dagen weet u of u op de goede lijn zit, of dat uw advertentiecampagne geoptimaliseerd kan worden. In 90% van de gevallen is het mogelijk om meer relevante bezoekers naar de website te leiden door een aantal kleine aanpassingen in de Adwords. Dat betekent: meer relevante bezoekers tegen lagere kosten!

Wilt u optimaal rendement uit uw Google Adwords Campagnes halen? Vraag dan gratis en vrijblijvend de Google Adwords Quickscan van Bratpack aan. Wij adviseren u graag vrijblijvend over uw huidige Adwords campagne. Zie voor meer informatie: www.bratpack.nl/Fondsenwerving/Google_adwords_gratis_quickscan.php.  

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close