Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Bratpack internet marketing woordenboek: altijd handig!

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Bratpack internet marketing woordenboek: altijd handig!

Bratpack biedt al meer dan 5 jaar tal van diensten op het gebied van internet marketing en zoekmachine optimalisatie. Vele bedrijven en organisaties in de goede doelen sector plukken daar dagelijks (letterlijk) de vruchten van! Door een uitgekiende werkwijze en praktische aanpak weet Bratpack altijd méér bezoekers naar een website te trekken - zonder daarover dikke adviesrapporten te hoeven schrijven.

Helaas is het zo dat er bij deze dienstverlening tal van vaktermen komen kijken. Om deze begrijpelijk te houden heeft Bratpack een apart woordenboek ontwikkeld welke te vinden is via www.bratpack.nl/Internet_Marketing/SEO_woordenboek.php. In dit woordenboek zijn tal van termen op een eenvoudige en begrijpelijke manier uitgelegd. Altijd handig!

Zie voor meer informatie www.bratpack.nl/Internet_Marketing/index.php.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close