Advertentie

Advertentie

Advertentie

Bratpack internet marketing woordenboek: altijd handig!

Branded Content

2 juli 2008

Bratpack biedt al meer dan 5 jaar tal van diensten op het gebied van internet marketing en zoekmachine optimalisatie. Vele bedrijven en organisaties in de goede doelen sector plukken daar dagelijks (letterlijk) de vruchten van! Door een uitgekiende werkwijze en praktische aanpak weet Bratpack altijd méér bezoekers naar een website te trekken - zonder daarover dikke adviesrapporten te hoeven schrijven.

door Redactie Vf

Helaas is het zo dat er bij deze dienstverlening tal van vaktermen komen kijken. Om deze begrijpelijk te houden heeft Bratpack een apart woordenboek ontwikkeld welke te vinden is via www.bratpack.nl/Internet_Marketing/SEO_woordenboek.php. In dit woordenboek zijn tal van termen op een eenvoudige en begrijpelijke manier uitgelegd. Altijd handig!

Zie voor meer informatie www.bratpack.nl/Internet_Marketing/index.php.

Close