Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Groei consumententak Schober Information Group Nederland

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Groei consumententak Schober Information Group Nederland

Groei mede door actief optreden als Listmanager en aanstellen Sales Director B-to-C

De consumententak van Schober Information Group Nederland is uitgebreid. Het afgelopen jaar heeft zij al een groei doorgemaakt door actief als Listmanager op te treden en Stefan Kroon als Sales Director B-to-C aan te stellen. Hiernaast is de tak uitgebreid met een nieuwe Listbroking website en uitbreiding van de Salesafdeling. Sinds heden is Schober naast een Business-to-Business dataleverancier ook een volwaardige partner als het om de Business-to-Consumer markt gaat.

Nieuwe Listbroking websiteOp de nieuwe website www.mijndoelgroep.nl

staan alle consumentenbestanden die beschikbaar zijn in de markt en waar de marketeer zijn doelgroep eenvoudig kan vinden. Door middel van het invoeren van trefwoorden krijgt de bezoeker een overzicht van alle adreslijsten die aan de betreffende zoekterm voldoen.

Om de groei te kunnen bijhouden en vasthouden is het verkoopteam van Schober onlangs uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Chris Brandsema, afkomstig van 4DMS, Carla Klein, voorheen Account Manager bij Kobalt Media adviesbureau en Ashraf Hussain, afkomstig van MarktSelect.  Stefan Kroon, Sales Director B-to-C: “Bij Schober Nederland is de consumententak enigszins onderbelicht geweest. We merkten echter dat er steeds meer vraag naar kwam. Het leveren van consumentenadressen is maar een klein onderdeel. Wij kunnen het hele campagnemanagement onder onze hoede nemen. Met deze nieuwe aanwinsten zal Schober in staat zijn, de markt nog beter te bedienen.”

Schober Information Group is informatieleverancier voor bedrijven en instellingen die Direct Marketing toepassen en/of een eigen klanten- of prospectbestand hebben. Op (inter)nationaal niveau levert Schober één-op-één oplossingen door middel van actuele, brede en diepe marketinginformatie rondom individuele klanten en de gezamenlijke markt. Kernactiviteiten zijn het leveren van (inter)nationale doelgroepadressen en marketinginformatie en het analyseren, verrijken en beheren van databestanden. Schober Information Group is een vooraanstaande partner in Europa voor gegevens, adressen en database-systemen voor klantenbinding/CRM en het werven van nieuwe klanten.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close