Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Gratis seminar: Online Fondsenwerving

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Gratis seminar: Online Fondsenwerving

Op 22 april 2008 zal in Amersfoort het gratis seminar ‘Online Fondsenwerving’ plaatsvinden. D&DJ communicatie, ifunds en Procorius organiseren het seminar over het actuele onderwerp werven via internet.

Jordan van Bergen zal tijdens het seminar het succes van geefgratis.nl toelichten. Ook zal geefsamen.nl presenteren. Jorn Wemmenhove zal zijn uitgevoerde capagne via de GeefSamen donatiemodule toelichten. De derde spreker is Jean Paul Soethart, oud directeur van Vergelijk.nl. Hij zal zijn intitiatief www.doneer.nl presenteren. De website doneer.nl is op woensdag 14 mei 2008 online gegaan en is daarmee dus een nieuw initiatief.

Meld u hier aan voor het seminar.

www.seminaronlinefondsenwerving.nl

www.geefgratis.nl

www.geefsamen.nl

www.doneer.nl

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close