Gratis seminar: Online Fondsenwerving

Branded Content

16 mei 2008

Op 22 april 2008 zal in Amersfoort het gratis seminar ‘Online Fondsenwerving’ plaatsvinden. D&DJ communicatie, ifunds en Procorius organiseren het seminar over het actuele onderwerp werven via internet.

door Redactie Vf

Jordan van Bergen zal tijdens het seminar het succes van geefgratis.nl toelichten. Ook zal geefsamen.nl presenteren. Jorn Wemmenhove zal zijn uitgevoerde capagne via de GeefSamen donatiemodule toelichten. De derde spreker is Jean Paul Soethart, oud directeur van Vergelijk.nl. Hij zal zijn intitiatief www.doneer.nl presenteren. De website doneer.nl is op woensdag 14 mei 2008 online gegaan en is daarmee dus een nieuw initiatief.

Meld u hier aan voor het seminar.

www.seminaronlinefondsenwerving.nl

www.geefgratis.nl

www.geefsamen.nl

www.doneer.nl

Close