Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Whooz

Goede doelen bespaarden in 2007 €700.000,- op personeelskosten

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Goede doelen bespaarden in 2007 €700.000,- op personeelskosten

Charity Works, het eerste bureau voor uitzenden , detachering, werving en selectie zonder winstoogmerk, bewerkstelligde in 2007 een kostenbesparing op de personeelskosten van € 700.000,-.

De kostenbesparing voor goede doelen is voortgekomen uit veel lagere tarieven en de gunstigere voorwaarden bij het overnemen van personeel in loondienst. Alleen al het schrappen van de hoge marges van uurtarieven heeft een besparing van ongeveer € 300.000,- opgeleverd. Daarnaast hanteert Charity Works drie maal zo lage kosten bij werving en selectie, wat resulteerde in een besparing van € 200.000. Het veel eerder dan normaal kosteloos personeel in loondienst overnemen leverde de overige € 200.000,- op.

In 2007 is Charity Works hard gegroeid. Ruim 800 goede doelen, overheidsinstellingen en bedrijven maken op dit moment gebruik van Charity Works. De werkwijze van Charity Works houdt in dat goede doelen personeel mogen inhuren tegen kostprijs. Het geld dat bespaard wordt op de personeelskosten kunnen nu voor 100% besteed worden aan de doelstelling van deze goede doelen.

www.charityworks.nl

 

 

 

 

 

 

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close