Whitepaper Zoekmachine Optimalisatie Fondsenwervers

Branded Content

14 januari 2008

Bratpack internetdiensten heeft speciaal voor fondsenwervers de White Paper Zoekmachine Optimalisatie ontwikkeld: een handig 10-stappenplan waarmee fondsenwervers de vindbaarheid van de eigen website in zoekmachines als Google kunnen verbeteren. Een handig document dat laat zien dat fondsenwervers absoluut baat hebben bij het toepassen van een aantal simpele, gratis (!) trucs.

door Redactie Vf

Bratpack is al meer dan vijf jaar actief in de non-profit sector en levert bovendien tal van diensten op het gebied van internet marketing en zoekmachine optimalisatie. Profiteer van deze kennis en vraag de Whitepaper Zoekmachine Optimalisatie gratis aan via info@bratpack.nl!

PS. Uiteraard is deze Whitepaper ook uitstekend inzetbaar voor bedrijven die actief zijn in de not for profit sector! Zie de internet marketing pagina's voor meer informatie.

Close