Charitas wordt VFI-Diensten

Branded Content

26 november 2007

Sinds een klein aantal jaren is sprake van een nauwe samenwerking tussen inkooporganisatie Charitas en de VFI, brancheorganisatie van goede doelen. Sinds 2005 opereert Charitas onder andere als dienstverlener van de VFI, waarbij Charitas zich met name heeft gericht op het realiseren van inkoopvoordeel voor goede doelen. Om verdere mogelijkheden te kunnen benutten is besloten dat Charitas verder zal gaan opereren onder de naam VFI-Diensten. VFI-Diensten zal zich gaan richten op een uitbreiding van de huidige diensten en de ontwikkeling van nieuwe producten. Een aantal activiteiten, waaronder de oprichten van het ‘Bureau Afwikkeling Nalatenschap’, is al in ontwikkeling.

door Redactie Vf

Gedurende de overgangsfase zal VFI-Diensten de naam Charitas nog als werknaam gebruiken. De directie van VFI-Diensten verwacht media december 2007 meer informatie te kunnen geven over de nieuwe situatie.

Close