Advertentie

Advertentie

Advertentie

Instellen eigen infofilter sinds kort mogelijk

Branded Content

29 juni 2007

Consument kan op site infofilter eigen MijnInfofilter-account aanmaken

door Redactie Vf

 

Sinds kort is het voor de consument mogelijk om een persoonlijke infofilter in te stellen. Dit kan door een eigen MijnInfofilter-account aan te maken op de website van infofilter. Via de persoonlijke account kan de consument aanbieders van producten en diensten aanvinken, waarvan zij geen telefoon of fysieke post willen ontvangen.

Momenteel wordt dit nieuwe systeem getest bij consumenten die zich nieuw aanmelden. Wanneer alles goed gaat, zal de dienst worden aangeboden aan alle geregistreerde consumenten en dit zijn er meer dan een miljoen. Voorlopig bestaan er tien categorieën van aanbieders, waarvan gebruikers van een MijnInfofilter-account door aanvinken kunnen aangeven niet op prijs te stellen dat er contact met hen wordt opgenomen.

De tien categorieën zijn:

1 Auto’s en toebehoren

2 Boeken en muziek

3 Kranten en tijdschriften

4 Energie

5 Banken en verzekeringen

6 Horoscopen (esoteriek)

7 Loterijen

8 Thuiswinkelen

9 Telecommunicatie en computertoebehoren

10 Goede doelen

www.infofilter.nl

Close