Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Annie Connect neemt stokje van Kroontjesestafette over

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

annie-logo.png

Annie Connect neemt stokje van Kroontjesestafette over

Op 30 juni 2007, tijdens het congres ‘Dag van de Gehandicaptenzorg, nam Annie Connect het stokje van de Kroontjesestafette over van Stichting de Zonnebloem. De Kroontjesestafette is een beloning voor organisaties die werken met een goed preventie-, verzuim-, en (re)integratiebeleid. Annie Connect mag het stokje overnemen, vanwege de goede arbeidsomstandigheden waarbij het werk goed geschikt is voor mensen met een arbeidshandicap.

De oprichter van Annie Connect, Leo Dijkgraaf, is erg blij met deze onderscheiding. “Annie Connect heeft al meerdere prijzen gewonnen, maar deze prijs toont aan dat het idee achter Annie Connect goed en uniek is, maar een goed idee heeft alleen kans als het ook goed uitgevoerd wordt. Daarom is deze prijs voor de directie, het management en het hele kantoorpersoneel”, aldus Dijkgraaf.

Kroontjesestafette                                                                                                                                                    
De Kroontjesestafette wordt sinds 1997 georganiseerd door het Werkgeversforum Kroon op het Werk. Door middel van deze estafette wil Kroon op het Werk meer organisatie ontdekken die opvallen door hun verzuim- en (re)ïntegratiebeleid en willen zij meewerken aan het ontstaan of versterken van regionale netwerken. Elke organisatie die het estafettestokje ontvangt moet deze binnen drie maanden weer doorgeven aan een andere organisatie met een goed preventie-, verzuim-, en (re)integratiebeleid.

Bron: Annie Connect

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close