Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Telemarketingbijsluiter tegen irritatie bij consument

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Telemarketingbijsluiter tegen irritatie bij consument

Nieuw initiatief brancheorganisaties telemarketing

Telefonische verkoop wekt bij veel consumenten irritaties op. Om een deel van deze irritaties weg te nemen zullen veel organisaties die hun producten en diensten telefonisch aanbieden aan het eind van het gesprek een automatische boodschap laten horen. Dit zal meestal gebeuren door het starten van een bandje waarop de consument verteld wordt dat het mogelijk is om zich te laten uitschrijven als zij niet meer door het desbetreffende bedrijf gebeld willen worden. De sector creëert hiermee een soort van ‘bijsluiter’ voor de telemarketing. De Telemarketing Bijsluiter is een initiatief van de brancheverenigingen.

www.wgcc.nl

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close