Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

WWAV, PSI Vransen met Delphi in stoppers

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

WWAV, PSI Vransen met Delphi in stoppers

Drie toonaangevende bureaus in de fondsenwervingsector zetten samen de schouders onder www.stopperadvertenties.nl, een initiatief dat Delphi Fondsen- en Ledenwerving vorig jaar startte. De website biedt stopperadvertenties van goede doelen aan, die door de mediabureaus gratis kunnen worden gedownload. De directeuren van WWAV, PSI Vransen en Delphi willen met hun samenwerking bereiken dat nog meer goede doelen op een effectieve en goedkope manier publiciteit genereren. Ramses Man, directeur van Delphi: "Ik ben heel blij met deze samenwerking, waarbij we nog meer goede doelen van dienst kunnen zijn, met nog meer publicitair resultaat."

Inmiddels zijn via www.stopperadvertenties.nl al veel advertenties van de goede doelen in allerlei publicaties verschenen. Er staat momenteel stoppermateriaal in diverse formats op de site van twaalf goede doelen, waaronder Hartstichting, Simavi, Nierstichting, KNGF Geleidehonden, Kinderhartenfonds en Vluchtelingenwerk Nederland. Goede doelen die ook willen meedoen kunnen daarvoor informatie vinden op de website zelf, of via de drie bureaeus.

www.stopperadvertenties.nl

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close