Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Online stopperadvertenties bij Bratpack

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Online stopperadvertenties bij Bratpack

Stopperadvertenties kent u natuurlijk al lang: ze bieden u een groots bereik tegen relatief lage kosten. Bratpack introduceert (i.s.m. Vital Clue) online stopperadvertenties: snel, eenvoudig én voordelig adverteren op sites van diverse kranten via het PCM netwerk en RTL. Ook daarmee bereikt u een groot publiek tegen relatief lage kosten

Wij garanderen dat de tarieven beduidend lager liggen dan bij uw huidige media- of reclamebureau. Bovendien zijn onze tarieven helder en all-in: u betaalt dus alleen voor de ingekochte stopperadvertenties! Bovendien kan uw stoppercampagne al binnen 24 uur online zijn!

Hoe werkt het ?

Het is heel eenvoudig om uw stopperadvertenties te plaatsen. U belt Bratpack (020-4977081) of vult het informatieformulier op www.onlinestopperadvertenties.nl in. Vervolgens nemen wij met u door wat de looptijd van de campagne is en op welke sites deze gepubliceerd moet worden. Zodra u de stopperadvertenties conform onze aanleverspecificaties heeft doorgestuurd zullen wij de plaatsing verzorgen. En dat kan al binnen 24 uur!

Uiteraard krijgt u inzicht in het aantal impressies en clicks via het online advertentieprogramma van de uitgever. Hierdoor heeft u goed inzicht in de resultaten van uw campagne.

Meer weten of heeft u vragen?

Neem dan contact op met Bratpack, bel 020-4977081 of mail naar e.meijer@bratpack.nl. Breng ook een bezoek aan onze website www.onlinestopperadvertenties.nl.

 

 

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close