Online stopperadvertenties bij Bratpack

Branded Content

26 maart 2007

Stopperadvertenties kent u natuurlijk al lang: ze bieden u een groots bereik tegen relatief lage kosten. Bratpack introduceert (i.s.m. Vital Clue) online stopperadvertenties: snel, eenvoudig én voordelig adverteren op sites van diverse kranten via het PCM netwerk en RTL. Ook daarmee bereikt u een groot publiek tegen relatief lage kosten

door Redactie Vf

Wij garanderen dat de tarieven beduidend lager liggen dan bij uw huidige media- of reclamebureau. Bovendien zijn onze tarieven helder en all-in: u betaalt dus alleen voor de ingekochte stopperadvertenties! Bovendien kan uw stoppercampagne al binnen 24 uur online zijn!

Hoe werkt het ?

Het is heel eenvoudig om uw stopperadvertenties te plaatsen. U belt Bratpack (020-4977081) of vult het informatieformulier op www.onlinestopperadvertenties.nl in. Vervolgens nemen wij met u door wat de looptijd van de campagne is en op welke sites deze gepubliceerd moet worden. Zodra u de stopperadvertenties conform onze aanleverspecificaties heeft doorgestuurd zullen wij de plaatsing verzorgen. En dat kan al binnen 24 uur!

Uiteraard krijgt u inzicht in het aantal impressies en clicks via het online advertentieprogramma van de uitgever. Hierdoor heeft u goed inzicht in de resultaten van uw campagne.

Meer weten of heeft u vragen?

Neem dan contact op met Bratpack, bel 020-4977081 of mail naar e.meijer@bratpack.nl. Breng ook een bezoek aan onze website www.onlinestopperadvertenties.nl.

 

 

Close