Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Bratpack introduceert online stopperadvertenties

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Bratpack introduceert online stopperadvertenties

Stopperadvertenties kent u natuurlijk al lang: ze bieden u een groots bereik tegen relatief lage kosten. Bratpack introduceert nu online stopperadvertenties: snel, eenvoudig én voordelig adverteren op sites van diverse landelijke kranten en RTL. Ook daarmee bereikt u een groot publiek tegen relatief lage kosten: via Bratpack koopt u tot 50% voordeliger in dan bij uw reclame- of mediabureau!

De online stopperadvertenties worden in twee formaten aangeboden: banners van 468x60 en skyscrapers van 120x600. Wilt u snel aan de slag met online stopperadvertenties? Uw campagne kan al binnen 24 uur online zijn. Hiermee biedt Bratpack u een unieke mogelijkheid om maximale exposure te genereren via landelijk bekende websites.

Vraag vandaag nog naar de tarieven en mogelijkheden voor úw organisatie. Bel 020-4977081 of mail e.meijer@bratpack.nl.  

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close