Bratpack introduceert online stopperadvertenties

Branded Content

24 maart 2007

Stopperadvertenties kent u natuurlijk al lang: ze bieden u een groots bereik tegen relatief lage kosten. Bratpack introduceert nu online stopperadvertenties: snel, eenvoudig én voordelig adverteren op sites van diverse landelijke kranten en RTL. Ook daarmee bereikt u een groot publiek tegen relatief lage kosten: via Bratpack koopt u tot 50% voordeliger in dan bij uw reclame- of mediabureau!

door Redactie Vf

De online stopperadvertenties worden in twee formaten aangeboden: banners van 468x60 en skyscrapers van 120x600. Wilt u snel aan de slag met online stopperadvertenties? Uw campagne kan al binnen 24 uur online zijn. Hiermee biedt Bratpack u een unieke mogelijkheid om maximale exposure te genereren via landelijk bekende websites.

Vraag vandaag nog naar de tarieven en mogelijkheden voor úw organisatie. Bel 020-4977081 of mail e.meijer@bratpack.nl.  

Close