Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Civil Society Congres ingekort

Branded Content

21 maart 2007

Bestuur Stichting Civil Society besluit congres tot een dag te beperken

door Redactie Vf

In de wandelgangen van een  - zeer geslaagde - kwartaalbijeenkomst van het Nederlands Genootschap van Fondsenwervers, werd vorige week vrijdag bekend dat het voor 19 en 20 juni geplande Civil Society Congres is teruggebracht tot één dag.

Inmiddels is het bericht namens de organisatie van Civil Society bevestigd. Het congres en de bijbehorende beurs worden teruggebracht tot één dag op 20 juni 2007, in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Voorafgaand daaraan zal op de avond van 19 juni a.s. een bijeenkomst worden georganiseerd voor directeuren en bestuursleden van goede doelen. Die zal echter op een andere lokatie plaatsvinden, die door de organisatie nog bekend zal worden gemaakt.

Info: www.civilsociety.nl

Close