Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

NIEUW in Nederland!

Branded Content

6 februari 2007

Als exclusief agent voor de Nederlandse markt willen wij met trots presenteren:
The CardBook® cardholder

Een uniek product wat u eigenlijk door uw vingers moet laten gaan om te begrijpen waarom wij zo enthousiast zijn!
Een klein boekje op creditcard formaat. Nu zult u denken "wat is daar zo bijzonder aan?". Het boekje is uitvoerbaar op verschillende manieren. D.w.z. het aantal pagina's binnenwerk is variabel, de bedrukking is geheel aan u, u kunt het boekje personaliseren en voorzien van perforaties en uitvouwbare pagina's. In de cover kan een pasje (of 2 maximaal) worden gestoken. Denkt u bijvoorbeeld aan een klantenpas, een hotel sleutelkaart, een creditcard, een clubpas... In het boekje zelf kunt u vervolgens alle informatie kwijt die u wilt, zo kunt u bijvoorbeeld een stadsplan toevoegen (in het boekje verwekt) en/of kortingcoupons.

door Redactie Vf

Hebben we een product wat voor uw organisatie interessant zou kunnen zijn, neemt u dan contact op met onze account managers:
- Margreet Putter
   margreet@psi-vransen.nl

Close