Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Google Grants: gratis adverteren voor goede doelen!

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Google Grants: gratis adverteren voor goede doelen!

Google Grants biedt goede doelen in Nederland de mogelijkheid om gratis te adverteren via Google Adwords. Hiermee kunnen organisaties die een CBF-Keur of Verklaring van geen Bezwaar hebben gratis adverteren bij de grootste zoekmachine van Nederland.

Het aanvragen van Google Grants kan alléén door een organisatie zelf gedaan worden, reclame- of marketingbureaus kunnen deze dus níet indien namens uw organisatie. Bij de aanvraag dient het formulier zo volledig en compleet mogelijk ingevuld te worden. Iedere organisatie die wordt toegelaten tot Google Grants kan tenminste drie maanden gratis adverteren. Vanaf het moment van aanvragen moet er wel rekening gehouden worden met een termijn van circa drie maanden voordat er definitief uitsluitsel gegeven wordt over de toelating. Overigens beoordelen medewerkers van Google in een speciale "Google Grant Commissie" de aanvragen handmatig.

Bratpack heeft momenteel diverse Adwordscampagnes voor goede doelen succesvol opgezet en begeleid. Ook is er gewezen op de mogelijkheden van Google Grants en is de aanvraag die is ingediend beoordeeld en waarnodig verbeterd voordat deze definitief ingediend werd. Wij helpen ook uw organisatie graag op weg!

Uiteraard kunt u zelf Google Grants aanvragen. Op de website van Google staat bovendien een FAQ en meer informatie over het aanvragen van Google Grants en de werking van het Adwords systeem als geheel.  

Klik hier voor meer informatie over Google Adwords, internet marketing campagnes en zoekmachine optimalisatie.

Google Grants: gratis adverteren in Adwords voor goede doelen

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close